neljapäev, 13. august 2009

Elva maraton



25.07.09. toimus siis järjekordne Elioni etapp, seekord Elvas.
Meie 8-st meeskonnaliikmest oli seekord kohal vaid 3 venda - Kalev, Indrek ja Toomas. Olime Kaleviga hommikul kell pool kümme juba platsis. Sättisime Nissani kastika paika, ning jätkasime tavapäraste protseduuridega enne võistlust.....
Elva etapp on mulle jala järgi, saab ilgelt kruusal kihutada. Ainus miinus oli see et rada oli märg ja sõidu aeg tuli vihma veel juurde. Läksin sõidule peale tavapäraselt FF-ga, mis ei olnud kõige parem mõte, aga no see selleks.
Sättsin end varakult stardikoridori, et stardis esi 50-ne mehi mitte minema lasta. Algus läks plaanipäraselt, hoidsin end asfaldil tugevamate tuulde, Karlsoni (EJL peasekretär) peanupp eest paistmas. Aga kaua seda lõbu polnud, ühel tõusunukil tõmbas ratta ringi ja pidin jalastuma. Nii see rong läks. Hiljem tekkis meil mingi 10-ne punt ja nii me lõpuni kimasime. Pasastel tõusujuppidel jäin vaikselt maha, seega pidin kruusal kõik tagasi tegema. Viimastel kilomeetritel andsid seetõttu ka krambid end tunda. Aga noh sõiduga võib rahule jääda, koht tuli 74, Kalevil 469 ja Indrekul kõva 167 koht.
Tambet koges jälle ebaõnne - tagumine käikar andis otsad.
Elva etapil saime meeskondlikult alles 36 koha !!!
Järgmine etapp siis Otepääl.

Tom

1 kommentaar:

Kalev ütles ...

Selle Elvaga on alati selline jama, et kui enne starti tunned, et täna läheb andmiseks siis ei tule midagi välja ja kui tunned, et jaksu ei ole, just siis sujub sõit väga hästi. Seekord oli alguses hea tunne aga rada küpsetas kuidagi ära ja lõpukilomeetritel tundsin ennast päris väsinult ning rongid ja üksikvõitlejad möödusid vasakult ja paremalt.
Sellel sõidul oli ka rada suhteliselt porine nii, et nn. kruusaka rajal sai ikka ülepea kaela mustaks.
Peale Elvat sain nõrgenenud organismi kuskilt tubli annuse töökaid viiruseid endale sisse tõmmata ja nii ongi juhtunud, et rattasõidust olen eemal olnud juba 3 parimat suvenädalat ja arvatavasti läheb neljas veelgi. Ehk siis minu comeback tiimi ridades on plaanitud 12 sept. Jõulumäe Rattamaratonil. Seni olen lebos ja hoian pöialt meie meeste homsele etteastele Rakke Rattamaratonil.
Aga jalg sügeleb juba hirmsati, hoidke alt ...