teisipäev, 21. oktoober 2008

Hooaja lõpetamise rattamatk


Laupäeval 18.10. toimus X-Spordi tiimi hooaja lõpuürituste esimese osana jalgrattamatk Põhja-eesti pankrannikule. Kell 11 oli Nõmmel X-Spordi poe ees kogunemine ja start. Ilm oli üllatusena kuiv ja isegi päikest viskas sekka. Matkast võtsid osa Tambet, Toomas, Indrek, Kalev ja üllatusena Ain kes kavatseb järgmisel aastal rattaradadele tõsise comebacki teha ja sügisel TRM-il vähemalt esi 50-ne hulka sõita.

Tambet oli matkajuht kes seda rada sõitnud lugematuid kordi. Läbisime Harku metsa ja sõitsime Tabasallu, sealt keerasime pankranniku servale ja mööda serva vahelduva eduga matkasime kuni Vääna-Jõesuuni välja. Vähemalt pooled meist ei olnud seda lõiku ennem sõitnud ja avastamisrõõmu ilusast mereäärsest loodusest ja huvitavast rajast oli palju. Kes iganes sooviks teha kerget päevast jalgrattamatka Tallinna lähedal siis seda kohta soovitan kõigile soojalt.

Vääna Jõesuust keerasime tagasi Harku poole ja mööda külavahe kruusa ja metsateid jõudsime tagasi kodusesse X-Spordi poodi, kus Nemm ja Anton meid vastu võtsid, juua andsid ja lubasid matkameeste porised rattad puhtaks küürida.

Matka pikkuseks oli 56 km ja aega kulus nõks alla 3 tunni. Tõusumeetreid 293m.


Kalev


Fotod: Kalev

Kommentaare ei ole: