neljapäev, 14. oktoober 2010

EMMASTE MTB 48 km, 09.10.10.

Hooaja lõpp on kui medalite sadu. Emmaste MTB-l tuli lausa 2 medalit ära. Toomasel üldarvestuses 3 koht ja Margusel Hiiumaa (hiidlaste) MTB meistrivõistluste raames 3 koht. Ja Hanneselt tubli sõit ja lõpetamine juhtgrupis.


Toomas:
Tegijad olid siis hooaega lõpetamas Hiiumaal. See aasta olid ässad puudu, nii et hiirtel pidu. Viimasel hetkel oli end kirja pannud Märt Küüt (kellega olen viimastel võistlustel finisit teinud) ja Rainer Kuhi(eelmise aasta kolmas mees). Nii et jalutuskäik jäi ära. Raineril oli istumise all maantekas. See aasta oli ring kergemaks tehtud( pikemad sirged lõigud olid sees).
Stardist vajutas Rainer punni põhja, ning punt hakkas kohe rebenema. Esimesel ringil eriti tööd ei teinud, oli vaja ennast soojaks sõita.
Aga ülejäänud ringidel tõmbasime kolmekesi ees Küüdi ja Raineriga punti. Ja nii läks lõpuni. Lõpuks vist jäi punti 7 venda. Rainer oma maantekaga kestis singlid ja aeglasemad lõigud ära ning vajutas finisirgel punni põhja ja oligi võit käes. Meie Küüdiga pusisime jällegi omavahel, tema teine ja ma siis kolmas. Erilist rahulolu ei pakkunud, aga noh...poodiumikoht. Rada oleks võinud raskem olla, siis oleks Küüdiga eest ära saanud. Eelmise aasta Rannamaa võiduaeg oli 3-4 mintsa aeglasem kui selle aasta aeg.
Nüüd siis võib jala sirgu lasta....

Margus:
Hiiu saarde söit sai juba kevadel planeeritud ja vormi tippu timmitud.
Saarde jöudmine läks sujuvalt, aga sõiduvormi asemel - krõbe saiavorm.
Stardis oli esijoonel eliidi meestega uhke tunne seista.
Algul tõmmati kruusal vunk korralikult üles, ca 40 km/h
Hannes lubas mind poodiumile vedada, aga mees läks suurt koogitükki rabama. Esimese ringi lõpuks olid terad sökaldest eraldatud. Esimesed läinud, jäime 3kesi, 1 Hiiumaa vana rattavana ja veel suure seljaga mandrimees. 3ndal ringil metsalõikudel proovisin meestel eest ära minna, ei õnnestunud, afaldil ja kruusal jälle punt koos. Viimasel ringil tekkis veel 3 Paralepa riides tüüpi meie gruppi ja läks passimiseks.
500 m enne lõppu vajutasin tulules välja tulles punni põhja, aga liiga vara…2 meest karistas enne lõpujoont mind ära.
Löpp hea köik, hea, Hiiumaa MV arvestuses 3. koht ja poodiumil.
Soovin Tomile önne ellidis poodiumile jöudmise puhul ja tuletan meelde et Rainer Kuhile pole ilus 3 aastat järjest kaotada.
Pärast vöidusöitu käisid mehed Hiiu saunas.

Hannes:
Läksin ikka medalite peale välja. Kannatasin kõik tõmbamiste valud ja vaevad ilusasti. Tom-ile olin ka peaaegu ära vajutamas aga finish tuli ennem ette. Uuel hooajal siis vaatame seda asja, nii see ei jää.. Järgmisel aastal Hiiumaa MTB-l X-Spordile 2 medalit üldarvestuses kindel pauk… No problemo... Seni treenin lõpuspurtilihast, mönuga..

Kalev:
Kindlad plaanid olid osaleda ka nii legendaarsel (kultus) üritusel nagu Emmaste MTB aga juhtus nii, et kolleegid korraldasid rattamatka Kõrvemaal, millest ei suutnud kuidagi ära öelda. Sügisese Kõrvemaa värvilised metsad ja imeilusad järved (näit. Paukjärv :)) koos päikesepaistega, mmmm… fantastiline. Kokku 2-e päeva peale 154 km bikega.

Emmaste MTB Tulemused :
Koht Nimi Aeg
3. Toomas 1.27.2
7. Hannes 1.27.2
9. Indrek 1.32.1
12. Magnus (mandril tuntakse kui Margus) 1.34.4

Rattaralli tegijaks nimetame Toomase ja Marguse kes vajalikud medalid ära tõid.
Emmaste rattaralli jäi meil hooaja viimaseks rattavõistluseks. Tähelepanu, lõpupidu on tulekul….
Pildid poiste fotikatest ja 3 pilti kuskilt hiidlaste saitidelt rotti pandud.

Kommentaare ei ole: