esmaspäev, 3. mai 2010

Tallinna Maraton 02.05.10

Seekord põrutasime Hannese musta noolega ehk teami bussiga Kõrvemaale. Intsu korjasime ka peale. Hommikul oli pilvine ja teel tibutas vihma. Kohale jõudnud ei olnud enam asjad nii hullud, temp.+10C. Hakkas päikest meelitama välja…
Stardis avastasin, et üks pudelihoidja on katki, no ja palju maad ei läinudki mööda, vbla pärast esimesi raputamisi pilk uuesti hoidjale ja ühte joogipudelit enam ei olnud :( . Tallinna maraton on kogu aeg kõva uhamine olnud, kus peatuseid eriti ei tehta no ja see tähendas kohe joogivõla teket.

Pärast starti oli Guido kuidagi soodsamate hoovustega minu ette jõudnud ja nii ma tema selga edasiliikumise orientiiriks hoidsin.
Esimese massijalastumise koha peal, u 5 km paiku, mingil mudaseks küntud metsateel tuli kett maha. Ukerdasin sellega ja rahvas sõitis mööda kõvasti, kaotasin Guitsi hoopis silmist.

Kuskil 3/2 distantsil ühines rada matkasõitjatega. No nüüd oli hoopis lõbusam nende vahel möllata ja ohtlike olukordi tekitada. Ja mis peamine, tunne oli selline, et olen ikka eriti kõva vend kõigist mööda kihutama, skalpe muudkui kukkus …
Viimases TP-s pidin peatuse tegema, jook sai otsa, jalad juba ähvardasid krambiga kui tõusudele liiga teravalt peale minemas olin. Jah ja poolkrambiga võitlesin kuni lõpuni. Rada oli väga kuiv võrreldes nädal tagasi olnuga. Mudased ja rööpalised kohad olid tasaseks sõidetud ja lund ei olnud enam Aegviidu suusaradade vingetel tõusudel ja langustel üldse.

Ints pani totaalse bambuse. Kiiver lõhki, jooks kõver ja kodarad väljas. Pealtnägijad räägivad, et mingi teise ratturiga kokku küljed saanud aga õhulend oli kõva. Sellest hoolimata hüppas Indrek kohe ratta selga ja väntas lõpuni ning sai väga hea koha 200 sees. Proovige ise sõita poolaju-peapõrutuse, kukkumisest valutavate kontidega ja kaheksas jooksuga, millest kodarad lipendamas välja. Ja enamus distantsi oli veel ees. Vot on Terasmees!!!

Kohad:
Toomas, koht 76, aeg 02:13:26
Indrek, koht 181, aeg 02:25:01
Hannes, koht 219, aeg 02:28:48
Roomet, koht 235, aeg 02:30:32
Margus, koht 332, aeg 02:38:58
Kalev, koht 435, aeg 02:48:45
Guido, koht 479, aeg 02:52:21

Peaks mainima veel 2 elevust tekitanud juhtumist. Esiteks Tom sai loomulikult esimeselt naiselt, Treierilt, finishiheitluses mütsi pähe ja teiseks meie tõusev suurlootus rattamaailmas ja ka tiimis esinumbriks tõusnud Hannes alistas lõdvalt ühe Fixsuse särki kandnud venna..:). Nimesid nüüd ei nimeta… Oli tore sõit ja päike tuli ka välja…

Kalev
Pildid: Proshopist ja erakogust. Piltidel kõik ülikõvad megavintsked rattap.... :)

Kommentaare ei ole: