esmaspäev, 30. august 2010

Võru Rattaralli

Margus jutustab:
VÕRR-il kütsime koos Intsuga. Stardis olid kõigil klemmid kõrvuni, sest ei teadnud mis ees ootamas.
Mõned kildid olime koos algul Intsuga eliidi pundis.
Tehniline start oli hea lahendus ja esimesed 7-9km oli üpris vinge Rannamaa ja Kana seljataga vunkida, kiirus ca 45-17 ja pulss ka 170 peal.
Peale mõningad 90kraadiseid pööranguid ja Võrumaa kergemaid tõuse olid O2-kraanid kinni ja targu otsisin mahajääjate punti. Tõmbasime 7-8 mahajääjajaga kuni sealgi läks mul raskeks, kuna 20-35 km ülesmäge... voi helvetti...see oli karm. Koolesin mõnuga ja katkestamine polnd kaugel. Aga õnneks oli 1 kõva jalaga "päästekompanii mees", kes mind ja oma õde (Filtri sarja naiste võitja) punti järgi vedas. Seejärel tegin Kirsipuud ja järgmised 30 km istusin kannatlikult pundi tagumise kolmandiku sees.

5 km enne lõppu oli tunda finishi ärevust…pundi ees hakkasid liikumised toimuma… hoidin pea külmana käisin paar korda vedamas ca 30 sek… aitab.
“Päästekomanii mees” ja veel 1 tüüp paistsid liiga hästi ennast tundvat…võtsin meestele tuulde.
3 km enne lõppu laksati oodatud purakas ära…hoidsin tuules, kiirus kippus 60 ligi … oi perse... Selle litriga pandi jõujooned paika, mina + 2 meest saimegi pundist lahti. Enne lõppu 500m lasin tüüpidel minna, grupisprindi 3s koht ka ok.

Kokku 2.46 aeg ja koht 129
Ints oli nagu oodata oli, paari kraadi võrra kangem vana, lõpetas 79, kohal ja 2.37 grupis



Tallinna Rattaralli tulekul ja eeldatavalt kergema profiiliga kui VÕRR.

Kommentaare ei ole: