esmaspäev, 9. august 2010

Mulgi Rattaralli 08.08.10.

Kui mõned vennad tsillisid Hiiumaal ja libistasid õlle, olid mõningad meist pühapäeval Viljandis joonel.

X-SPORDI värve esindasid Indrek ja Toomas, lisaks oli ka Hr. Rool.
Ilm oli meeldivalt soe +35 nagu viimasel ajal ikka. Eelmisel päeval sõitsin ka Rakke raja läbi et jalg oleks ikka korralikult lahti. Ega see hea mõte ei olnud eesolevat võistlust silmas pidades. Rakke raja kohta niipalju et rada on veel parem kui varasematel aastatel. Tõotab tulla Elioni parim rada.... jällegi. Ja amordiga oleks parem sõita, õlg oli peale sõitu paistes, sest raputavaid singleid oli omajagu.

Mulgi Rattaralli põhisõidule oli kaks starti, eliit ja tsainikud, minut oli stardivahe. Lõin juba käega et tuleb rahulik sõit tsainikutega. Peab ikka litsentsi ära tegema. Ässad oli kõik kohal eesotsas Taarakaga.
Aga nii kui start anti võeti tempo üles ja mingi 6-7 kiltsa pärast oli eliidigrupp käes. Edasi kulges kõik rahulikult, Taarakas kulges grupis edasi tagasi ja ajas seltsimeestega juttu, Püta näitas klassi ja tühjendas põit , hea et teisi täis ei pritsinud.... :)

No ja kui mingi 20 kiltsa oli sõidetud tekitati normaalne külakuhi keset teed. Ise pääsesin napilt, pidin vaid ühest vennast rattaga üle hüppama. Mõned vennad lendasid üle teeäärde pargitud auto. Vaatepilt oli karm. Ints sai ka viga. Eest pääses minema 60-70 venda.

Üritasime Karla ja Suunaga grupi tagasi tõmmata, nemad said grupi kätte, kuid minu jõuvarud olid eilsesse päeva jäänud. Nüüd jäi vaid rahulikult lõpuni sõita. Kui ma taastusin sellest tõmbamisest tuhises must mööda Korts-Laur ja temal tuules Ints isiklikult. Kuid ka Ints ei jõudnud peagruppi tagasi, veits jäi puudu. Tiksusin lõpuni 15-20 mehelises grupis, vahepeal käisin ees tööd tegemas, ühtegi tugevat venda grupis ei olnud, nii et tempo tegemisest ei tulnud midagi välja. Kahjuks jäi Ints meie grupist maha, ta pidi pudelit veega täitma. Lõputõusul sai veel ka finisit teha.
Kokkkuvõttes läks sõit nihu, aga tugeva trenni eest oli hea küll.
Rool - 126
Indrek – 110
Tom - 89

Toomas

2 kommentaari:

Kalev ütles ...

Ma juba kahlustasingi, et mingi jant oli juhtunud, vaatasin, et olid seal minusuguste ja hullemate tsainikutega koos finisheerunud:)

Kalev ütles ...

Tegelikult käis samal ajal veel tähtsam rattaüritus Hiiumaal ehk Tour de Dago. Seal oli esindatud 3 X-Spordi värvides ratturit - Hannes, Kalev ja Roomet. Jah isegi Romps oli nii tähtsa ürituse puhuks selga tõmmanud X-Spordi vormi. Esimene etapp kulges reedel Tallinnast Rohukülla 103km ja ajaks oli 3h.08 min. Teine etapp oli kohe pärast praamiga ülesõitu Heltermaa-Käina (Veski talu) 20 km , ajaks 40min. Laupäeval oli puhkepäev. Pühapäeval tuur jätkus Käina-Heltermaa otsaga 20 km 38 minutiga. Ja Rohukülas otsustasime tuuri katkestada. No teate isegi, pärast Hiiumaal käimist on raske niisamagi olla, veelvähem siis vokki tallata..