neljapäev, 12. mai 2011

Pühaloomaaia maanteerally, 01.05.11

Indrek:
Niisiis sai käidud Pärnus pühaloomaaia sõitu sõitmas, kuna see minu esimene start see aasta siis oli loomulikult raske, ilm oli külm ja puhus üsna kõva tuul, stardis tõmmati kohe rauad paremale ja kiirus keris üle 50 pulss oli hetkega laes ja nii kulgesime mõned kilomeetrid õnneks tagant tuulega aga seda lõbu ei olnud kaua ca 5 km ja oligi aeg esimeseks pöördeks kus hakkas tugev küljekas, punt lammutati ribadeks, õnneks jäi meile üsna palju töötegijaid ja kaks ringi tegime head tööd, kolmanda ringi lõpupoole tulid kuskilt sõbrad lätlased ja võtsid vedamise enda peale, nii ta siis läks tugevamad läksid nendega eest ära ja oli punt laiali, igatahes hea algus hooajale tervena finišis.

Toomas:
Enne Elioni sarja algust sai siis jalga proovitud Püha Loomaia rattarallil Pärnus. Ilm oli päikseline kuid väga tuuline, nii et mugavast grupisõidust pidi suu puhtaks pühkima. Stardist alates tõmmati tegijate poolt tempo üles, et meiesugustest kähku lahti saada.
Sõit oli kolmel 26km. pikkusel tuultele avatud ringil.
Sõit kujunes suht raskeks. Sattusin sõitma 10-15 mehelises grupis. Tilbendasin seal grupi sabas tuule käes kuna teelaiusest jäi puudu.
Peab õppima sõitma küljetuulega ja hoidma ennast ettepoole.
10 kiltsa enne lõppu tulid meile järgi Alpha Balticu vennad ning tõmbasid meie grupi ribadeks. Sattusin kellegi aeglase taha, kes jättis eesolevatega vahe sisse ja nii see grupp mul eest läks.
Edasi tegin 10 kiltsa üksinda temposõitu. Ei olnud kedagi eriti eest püüda , ning õnneks jõudsin enne finisisse kui tagant tulev suur grupp oleks mind ära söönud.
Hea trenn enne Rõuge sõitu.

Kommentaare ei ole: