pühapäev, 29. mai 2011

Rakkes Elioni ragistamine 22.05.11

Hannes:
Rakkese jõudsime õigeaegselt ja ilm oli sõiduks suurepärane.
Kuna Rõuges sõit kõige säravam polnud siis olin langenud grupi võrra tahapoole. Kui aga lindid stardigrupide vahel langesid olin ikkagi praktiliselt Intsu kõrval :). Start Rakkes on nagu ta on. Pudelikaelasid jagub ja trügijaid samuti. Enda üllatuseks sõitsin peale esimest km`it Kanaga (Sigvard Kukk) kõrvuti. Korraks käis mõte peast läbi, et võtaks õige sappa aga... teate ju isegi. Esimene üllatus oli kusagil neljandal km`il, kui minust kaks Onnineni meest mööda kihutasid. Üks neist oli Ahti Leppik, kes minust alati 50+ kohta tagapool on olnud. Võtsin neile siis sappa ja plaan oli Ahtile elu mitte kergeks teha.
Üldiselt läks kuni kollastega liitumiseni kõik suht normaalselt. Jõin piisavalt ja krampeni muresid polnud. Kui millegi pärast kurta, siis särtsust on veidi puudu.
Kollastega kohtudes jäin ühe pundi taha lõksu ja läinud Ahti & Co oligi. Nad olid küll silmaulatuses aga kuna koostöö tegijatest oli puudus, siis neid püüdma minna ei jõudnud.
Viimast põllutõusu võttes läks mööda ka esimene naine koos Tarmoga. Vedas teine selle tüdruku esimeseks. Tõusu tippu jõudes olid tagaajajad minust tõusu võrra maas ja seetõttu sai lõpu rahulikult võtta. Paarist vennast suutsin viimastel km`el veel mööduda. Lõpetasin kohal mis oli ka stardinumbriks.
Selline tore päev siis:)

Margus:
Start oli päris hea, Rakke küla vahel vajutati juba korralikult,kannatasin tempot.
Järgmised 10km oli vunk normis, aga edasine….oioi. Esimese tunni lõpust alates sõit väga raske.
Inisesin ainult omaette ja tundus et sõitsin geelide pealt. Vunki lihtsalt polnud, kuigi jääb ka variant, et rada võis raske olla ;).

Sõbralik moraal kõigile :): ära käi enne võistlusi peol vaid puhka.
Arvestades enesetunnet siiski 238. kohaga on põhjust rahuloluks. Piltidel geelide peal in-in-inisemas ja naistega chillimas:)

Ints:
Sai siis pühapäev rakke elioni sõidetud ,ei olnud kõige paremat minekut , jalg oli algul vähe pehme jajäin pundist maha, nii ma sõitsin enamus ajast üksindakruusakate peal nägin esimest punti aga sinna ei jõudnud sõita ja tagant ei tulnud kedagi. Lõpus hakkasid inimesed selg ees vastu tulema aga rada sai selleks korraks läbi, võib olla oli eelmise päeva pandivere rattaralli väsimus ka sees igal juhul heaks trenniks oli see küll,eks tartus näeme..



Guits:
Seekord siis ilmaga vedas päike sillerdas igas suunas tõeline suve ilm. Start läks seekord kehvasti ,angaaride juures sattusin valese hoovusesse kus tekkis mingisugune punt kes jalamaha pani , nii ka mina .Mehi lendas mööda igast suunast ,lõpuks kui suusaradadelt põllupeale sai hakkasin aga kõvemini suruma.Kruusa peal tekkis meil 5-7 meheline punt mis töötas korralikult võtsime järjest mehi kinni .
Enne Emumäge nägin ühel lõigul ees ka Kalevit see lisas hoogu juurde ,ikka tükk tegu oli ,et järgi saada ,punt hakkas ka vaikeslt viilima .Lõpuks jõudsin ikka Kalevile järgi aga enne Emumäge tõmmati hoog uuesti maha ,mis tekkitas päris suure gruppi.Arvasin kohe et tuleb nats tempot lisada ja enne Emumäe jooksukat hea possa saada ,nii ka läks kõik sujus suurepäraselt.Sai sõitetud omas tempos kuni kusagil loeti kohaks 260 siis mõtlesin oleks hea saada 210 sisse ,aga päris nii ei läinud .Mingil singlil keerasin kogemata esimese käikari granny peale ja siis mõtlematult kohe suure peale tagasi ,see jama aga keeras esikäigari paigast ära ja enam suure peale ei saanudki ,nii sai kulgetud ees keskmise peal .Ja ega veel sellega kõik ei lõpenud mingi hetk tuli lahti joogipudeli- hoidja ,mõtlesin ,et seisma ma ei jää , sain kuidagi sõidupealt selle pudelihoidja ära kangutada ja edasi sõita.Need jamad kokkuvõttes rikkusid sõidu ära aga egas midagi järgmine kord üritan uuesti,ehk siis saab välejalg Uunole tuulde...............

Kalev:
Krt, see Rakke on raske. Mulle alati. Alustuseks mägedes tõmmatakse hing kinni ja siis edasi ja edasi. Alguses kaotasin juba kõvasti. Margus kadus eest hetkega. Ma ikka rahulikult, et ei kukuks:) Lõpuks kui pikemale kruusasirgele sai, haakisin ühele spordipartneri vennale sappa, see vajutas kõvasti tükk aega, nii, et kõik jäid maha. Siis see vend otsustas ka enam mitte tõmmata. Ma siis üksi ja jäle mingite teiste vendadega, aga need panid punni nii põhja, et ma ei viitsind. Tiksusin tükk aega üksi juba mingil heinamaa teel, kui tagant Guits tuli, pundi ees, vedades. Sai koos natuke aega sõidetud. Enne Emumäge, heinamaal pidevas tõusus mäkke, Guitsi selja taga kerides (või siis nagu Margus ütleb - inisedes) mõtlesin jälle mitu korda, et krt. mida ma siin jälle teen, fakk kuidas ma jälle siia vabatahtlikult sattusin..:) Üleval Emumäe singlil läks Guits oma teed, lasin jälle jalga sirgu, teravust tõmmata ei olnd nõnna palju. Tiksusin edasi lõpuni. Hea kuiv rada oli. Loomulikult rajal kõik vanad jutud – laut, veetakistus, pikk imev heinamaa tõus pärast viimast TP-d ja viimaste kilomeetrite mürgeldamised staadionitagustes mägedes jms. Krampe ei olnud. Matsu ei pannud. Ja seekord tuli läbi aegade parim Rakke koht mulle. Lahe :)

Tulemused:
Tom, koht 45, aeg 2:14:59
Ints, koht 128, aeg 2:28:25
Hannes, koht 163, aeg 2:31:36
Guits, koht 226, aeg 2:38:46
Margus, koht 238, aeg 2:40:19
Kalev, koht 290, aeg 2:44:30


Pildid Proshopist ja kuskilt veel netist tuuri pandud.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Kuna on hooaja algus, siis võib sõiduga rahule jääda. Eesmärk jäi veel 2 ja poole minuti kaugusele.
Üritame edasi.
Tom