neljapäev, 18. oktoober 2012

Emmaste MTB 13.10.12. 48 km

Toomas:
Hooaja lõpusõit siis Emmastes nagu ikka. Seekord olime Kaleviga vaid kahekesi esindatud. Ilmaga joppas jällegi, päike paistis ja temp ka + 8 kraadi juures. Rada oli küll märg, kuid täitsa sõidetav. Nagu arvata oli , olid kohal Viikingi ässad, eesotsas koondise mehe Mihkel Räimega.
Konkurentsi pakkusid veel paar Kalevi jalgrattaklubi esindajat – (M-20 klassis) Kaldma ja Johanson.
Stardist sain hästi minema....ja kui jõudsime asfaldile pani Räim tagant sellise litri et keegi ei jõudnud reageeridagi. Nii ta läks, olin sellega arvestanud.
Kalevi kutid üritasid järgi tõmmata kuid ei....(Räimel oli tsüklokas istumise all). Saime siis Kaldma, Johansoni ja ühe Viikingi tegelasega ülejäänud pundil eest ära. Terve esimene ring kutid muidku literdasid, kord üks eest ära , siis teine. Tundub et nad tahtsid minust lahti saada. Eks ma pidin iga laksuga kaasa minema, seekord mul abilist (Intsu) ei olnud. Viikingi kutt istus lihtsalt meil sabas, tal ju tiimkaaslane Räim ees. Teisel ringil kuttidel hoog rauges, põhiliselt vedasin mina, singlitel tõmbasin vähe tugevama tempoga, et näha kuidas nad kestavad. No ja teise ringi lõpus sain neist üllatavalt kergelt eest ära. Kolmandal ringil tõmbasin täiega ,et turvaline vahe sisse saada, ja neljas ring oli juba vormistamise küsimus, sest Räim oli kaugel ees ja taga ei olnud ka enam kedagi ohustamas. Niisiis ,jällegi teine koht Emmastes, hooajale ilus punkt.
Autasustamisele ei jõudnud, sest kähku oli vaja praamile jõuda, kuna õhtal toimus Samsungi sarja lõpetamine Venuses....
 
Kalev:
Minu võidusõit kestis u.9 minutit ja u. 4 km kanti. Tõmmati alguses tugevalt. Tom oli 4 se pundiga ees ja siis mina järgmises u. 5-6 ses pundis. Siis mudasel auklikul teel (vist isegi poolkruusakas) nägin kuidas ees olev vend libises kuid jäi püsti ja sõitma. Olin tal kohe rattas ja libisemine juhtus  ka minuga aga asi arenes rohkemaks ja käis mats/maaühendus/hele laks/seliti-lapiti/jupid mööda maad laiali. Rsk ma pole paar aastat nii rängalt maad puutunud.
Sadul puruks (korralik kevadine fiiziku kobi, mis teeninud ausalt kõik hooaja sõidud), küünarnuk koos käisega auguline, külg katki kraabitud, labakäsi põrutatud ja paistes ja kael ning pea põrutatud. Küll on ikka hea, et kiivrid olemas on:)
X-Spordi logoga särk oli seljapealt ühtlaselt mudaga kaetud, suur ümar märk ei paistnud väljagi. Raudselt raja kõige lühem sõit ja kõige mudasem vend. Esimest korda  siis hooaja jooksul ei läbinud distantsi.
Korjasin kodinad teelt kokku ja aerutasin püsti starti tagasi, pesemised ja jutud ja siis sain kõrvalt võidusõitugi jälgida.
 
Kl 21.00 paiku olime juba aftekal Veenuses Samsungi lõpetamisel.... Tommil siis 2 poodiumit ühe päevaga - Emmastest panime küll varem lõikama praamile aga samsungi arvestuses meeskondlikult fixusega sai ka lavalaudasid kulutama.
 
Emmaste tulemused:
Toomas koht 2
Kalev koht 0 (paranka)
 
 

Kommentaare ei ole: