kolmapäev, 2. september 2009

Rakvere maraton




Sellal kui teised tiimiliikmed nautisid nädalavahetusel Tartu maratoni rada, müttasin mina Mõedaku porimülgastes.

Nädal enne võistlust käisin Rakvere rajaga tutvumas. See lubas rasket võistlust, kuna 75 km. läbimiseks kulus 4 tundi kopikatega, ja seda kuiva ilmaga ning paraja tempoga.

Kuid võistluspäeval olid hoopis märjad olud. Just enne võistlust panin alla FF balloonid, mis ilma arvestades ei olnud õige tegu. Aga oli ka teisi hulle.

Stardis olid pea kõik Eesti raskema jalaga vennad: Jass, Massa, Kana, Kodar, Austa.....

Plaan oli teha korralik raske treeningvõistlus, hoida pulss allpool punast.

Startisin rahulikult ning hoidsin Tambetiga silmsidet, rattureid möödus paremalt ja vasakult.

Eks seal alguses mõedaku suusaradade tõusudel ja laskumistel paras vingerdamine käis, nagu tati sees. Mingi hetk sai ka ise võsas ära käidud. Kuna Tambetil tekkisid probleemid ratta käiguvahetusega ,siis lasin oma tempoga üksi edasi. Sõidu edendes kogusin vaikselt eestpoolt langevaid skalpe. Jõudes tagasi Mõedaku suusaradadele(40km.-il) sain kätte veloclubbers-i vanameistri Reiljani ja CFC venna Rei , ning lasin koos nendega viimased 35 kiltsa rahulikult lõpuni. Aega kulus siis nõks alla 3 ja poole tunni. Kui kuiva ilmaga oli rajal üks jooksukas, siis võistluspäeval tuli neid kõvasti üle kümne......nii et paras müttamine oli.

Ka Tambet jõudis probleemide kiuste finisisse (karboonium king murdus pooleks, käikari probleemid) ja seda korraliku kohaga. Tegijal juhtubJ)

Raja kohta võib öelda kiidusõnu kõike oli: raputavaid singleid, kruusa, pori, imevaid heinamaid, ka asfalti, tõuse oli küll vähevõitu(~500 tõusumeetrit) aga mulle sobis.

Järgmine aasta jälle!

Tulemused:

http://www.sportinfo.ee/sportevent/task/results/rid/1265/id/636/

Piltide autor Rauno


Toomas

Kommentaare ei ole: