pühapäev, 25. aprill 2010

Lepingud taskus



Sellel aastal on lepingu esindamaks Elionide rattamaratonide sarja sõitudel X-Sporti alla kirjutanud Hannes ja Kalev. Kuna tingimused ja nõudmised olid erakordselt suured siis klassifitseerusid ainult nii vähesed. Loomulikult ei asu me nüüd tirri laskma vaid rügame trenni teha varahommikust pimedani välja :). Sellel aastal Elionide tarbeks meeskondade arvestuses me aga ei osale vaid ainult individuaalselt, sest ainult kahe äärmiselt vinge ja vintske võitlejaga meeskonda ikkagi kokku ei pane :). Leping X-Spordiga avalikustamisele ei kuulu, mainime vaid ära, et palgaolud on väga-väga head.
Toomas sõidab Fixsus Sport1 meeskonnas ja Roomet Fixus Sport 2- es. Margus esindab Spordipartner 2-te. Indrek on üksikvõitleja. Jarmo ei võitle üldse. Ja loomulikult kõige kaugemale on jõudnud Tambet alias Tamps ehk välislepingu sõlminud Malta klubiga Qormi KIA Scott Team. Nagu teate on Tamps lubanud tulla ainult Elva maratonile ja siis kõigil kaelad pikaks venitada, särgi püksi tõmmata ja tuka silme ette kammida…
Tom on muidugi ka väga kõvas tiimis ja rügab hullult trenni teha, meiega ta enam sõita eriti ei taha, nüüd on tal uued rattasõbrad Püta, Kanks ja Kriit :). Samas lisab motivatsiooni maltalaste poolt õhku visatud kinnas – kas kollases Scotti ja KIA embleemiga särgis rattur suudab Elvas koti pähe tõmmata?

Nädala pärast, 2 mail on esimene Elioni rattamaratonide sarja avavõistlus - Tallinna maraton, Kõrvemaal. Kokku 57 km. Täna 25 aprillil oli rada märgistatud ja sõideti avatud rada. Ilm oli ilus, soe ja päiksepaisteline nagu rattasõiduks loodud. Rahulikult tiristades sai teekond läbitud u. 3,5 tunniga. Rada nagu Kõrvemaa rada ikka, sisse võetud suusarajad, kruusateed ja metsasinglid. Oli kuiva, märga, porist ja natuke lund. Kummipededele ei oska midagi soovitada. Kui nädalajagu kuiva hoiab, vast siis ikka furious fred, täna aga oleks valik olnud kindlalt racing ralph.
Lahingus näeme, raisk!

Piltidel X-Spordi vintsked vennad

Kalev

Kommentaare ei ole: