reede, 29. juuli 2011

Elva laksamine 23.07.11

Tom:
No jah, sõidust ei oska midagi head rääkida.
Stardikoht siis jällegi omas vanas tavapärases teises grupis. Start oli Elvale omapäraselt  mööda asfalti. Alguses  oli kõvasti suurte numbritega möödujaid, tee oli  ju lai ja  sile.  Aga no kui rada ära  singlile keeras siis nad jäid ju toppama.....ette. Oli tükk tegemist et   tegijaid eest mitte lasta.  Lõpuks kruusale jõudes oli tekkinud meil päris hea grupp – Ridamäe, Karla, Kopli, Kelk, Laanemaa, Veelma, Aulik, Lond, Raag, Pajur, Sander. Karla ja Ridamäe andsid ees kõvasti tuld.  Mingi hetk ikaldusin kuskil poriaugus ja jäin singlil rivi lõppu,  ja ühel teraval tõusul astusid Ridamäe , Karla  ja Kopli eest ära.  Kruusale jõudes oli nende edu juba suur, ja oligi minu rong jällegi läinud.
Nii me lasime 10-ses grupis lõpuni. Lõpu eel hakkas tagant rattureid peale viskama, kuid tempot lisades saime siiski eest ära.  Umbes 10 kiltsa enne lõppu oli sillaületus , kuhu jäin ühe lätaka taha toppama, ning jäin oma pundist maha. Hea mitu kiltsa ajasin neid taga, kuidsain nad ikka lõpuks kätte. Viimastel liivastel tõusudel ikaldusin jällegi, ning  jäin omast grupist 10-20 sek maha ja lõpetasin
koos Hr.Kelguga. Hooaega vaadates on tulemus  kehvapoolne  - 52.
Nüüd tuleb vist vähe rahulikumalt võtta ja jalga puhata ja vormi sügiseks timmima hakata.
Järgmine üritus :
 31 JUULI Fakto Auto Tallinna rattaralli.
7 august TriStar triatlon Otepääl.

Ints Terasmees:
Sõitsime ühel ilusal laupäeval Elva elioni , ilm oli ilus , isegi liiga, temperatuur tõusis päeva keskpaiku ligi 30c . Mõtlesin ,et minu jaoks, kes kuuma ei kannata on kohe alguses sõit sõidetud , polnud hullu midagi kuulasin ennem sõber Tambeti näpunäiteid ja toimetasin vastavalt. Alguses sain hästi minema, kuskil natsa ennem poolt loeti isegi koht 60-ne seast ,aga siis tuli üks ilus kurv , kus ma külje maha panemisevältimiseks pidin otse põllule kihutama. Jäin grupist maha, hakkasin kohe usinasti järgi väntama ega muidugi grupp ka ei maganud, tõmbasin ennast mõne kilomeetriga suht pehmeks ja tagant tulev grupp sai mind kätte. Niisiis kihutasime peaaegu lõpuni , kui ma suutsin jälle väikse apsaka teha ja lasin need mehed ka eest minema aga üldiselt jäin rahule. Ilus päev ja hea sõit esialgne koht 122.

Kalev:
Läksin rada panema. Elva rada on mulle sobinud ikka. Pole seda nikerdamist, ega midagi. Plaan 200 sisse raudselt. Selles polnud küssatki. Välja kukkus nii, et rada pani mind. Kõige ebaõnnestunum sõit sellel hooajal.
Pärast krossirada, 8 km paiku kus oli pikk raputav laskumine, lendas joogipudel oma teed.  Mott kohe langes, et veepuudusest krampeni oht tulekul. Laskumise all avastasin, et kett oli maas. Nii, jäin teekõrvale pusima. Aga rajale jälle kohe ei saanud, sest laskumisest rahvas lendab peale täie svingaaliga. Oleks ette trüginud, saanuks kohe paugu kirja. Hakkasin järgi pressima ja tõmblema aga sellega just kulutasin ennast. Sain sõimata, kõigi nende sõidetud aastate jooksul esimest korda. Üks vend ütles, et rsk mida sa poogeldad siin juba 4x mul ees. No mul oli mast maas ja mõtlesin, et mingi tühikargaja ja lihtsalt vinguja vend ja valimatu sõimuga panin vastu. Kuna rattaseljas polnud poksi veel harrastanud  leppisime lõpuks ära. Sorry vana, vbla siis poogeldasin ikka ka:). Ühesõnaga tõmblesin mõtetult, kasu sellest ei olnud, puntidel järgi ei püsinud, TP-des täitsin oma alles jäänud väikest jogipudelit ja lasin teised eest. Pärast Puhjat mingis lahtise kruusaga kurves panin külje maha. Põlv, küünarnukk ja külg lõhki. Pole hullu, natukene ainult, kuigi pärast öösel haavad kriipisid küll. Raja kõrval olevad veepritsijad vennad on palavaga auhinda väärt. Lõpu liivamägedes andis krampen tunda, et pressida ei tohi ja finishis jalga maha pannes lukustusin mõneks minutiks liikumatuks:). Rsk, ma ju käisin rada isegi ennem läbi sõitmas ja teadsin kõike värki.....

Malta Tamps oli ka rajal aga, eks ta räägib oma stoori ise...
Tulemused:
Tom, koht 52, aeg 2.12.22
Ints, koht 121, aeg 2.21.38
Tamps, koht 290, aeg 2.34.06
Kalev, koht 328, aeg 2.36.02

Ülejäänud kaader viilis julmalt..
Pildid on Tom jälle netist igalt poolt kokku rehitsenud ja rotti pannud.

Kommentaare ei ole: