teisipäev, 26. juuli 2011

Tallinna Eliooon Kõrvemaal 10.07.11

Pikalt aega on Kõrvemaa sõidust juba mööda läinud aga mis teha, suvi on super ja tegemist niipalju käes, et ei jõua siin igasugust jama ja rattapedede hülgemöla postitadagi enam :)...

Toomas:
Esimest korda oli mul oma ratturikarjääri jooksul au startida Elioni kuumast grupist , ehk siis esimese 50-ne seast. Nii et sättisin ennast kohe sinna esiritta, tuleb ju järgi proovida.....
Plaan oli sõita nüüd oma tulemus ära, ehk siis sinna 20-25 kanti. Isegi õllekal käisin ainult ühe päeva, aga seal joodu(Guiness ja Saare taluõlu) keeras olemise suht sitaks...
Stardist sain hästi minema , hoidsin kohta seal 20-30 vahele. Kõik oli hea kuni kruusakale jõudes pandi minu ees 35-40 kiiruse pealt maokas, panin ka korra jala maha, aga et gruppi tagasi saada pidin kõvasti tõmbama.
Ja umbes 10 kiltsal Aegviidu imavatele suusaradadele jõudes oli toss väljas, tõsine mõte oli rajalt ma tulla. See oli ilmselge haamer. Möödujaid oli hordide viisi, kohaks loeti 60 –ne kanti, mott langes täiega. Aga no otsustasin lõpuni ära tiksuda ja tiimile ikka punktid ära tuua. Sattusin siis norm punti(Kiskonen, Kaldvee, Kivil, üllatusmees Sirvel ja Sarv)kus tiksusin sõidu lõpuni. Punt töötas suht korralikult, kuid 5-6 kiltsa enne lõppu tuli meile tagant selga suur grupp. Meid võis olla kuskil 20 ringis. Lõputõusudel olin eesotsas koos Vova, Kaldvee ja Kiskoneniga . Lõpulaskumisele ja finissirgele tulin juba esimesena , ülejäänu oli vormistamise küsimus. Viimase poole tunniga sain mootori korralikult tööle ja finisisirgel sain selle hooaja max pulsi ka kätte. Kohaks siis pettumustvalmistav 49.
Järgmisena – EMV XCO RAKKE-s

Hannes:
Tallinna Maraton on mulle kuidagi alati sobinud ja nii ka seekord. Hommuku panime Kaleviga (Reinu poeg ikka) Kõrvemaa poole ajama ja olime piisava varuga kohal. Kusjuures Kalev jõudis isegi pudru kodus sisse ajada:) Tänu Kuremaal tehtud normaalsele sõidule olin stardis grupi võrra ettepoole nihkunud. Kuna aastatega on jõujooned välja kujunenud siis on juba kõik näod oma grupis tuttavad. Ukrainlannade näol oli veidi värsket verd:)
Kuni Aegviidu suusaradade lõpuni ei juhtunud midagi huvitavat. Sõitsin jälle koos Ahtiga ja koht oli kusagil 160`ne kandis. Mul on viimasel ajal kõvasti kasu Ahtiga sõitmisest. Mõlemal on hirmus tahtmine üksteisele ära teha ja see paneb tööle. Ühesõnaga, peale Aegviidut tõmbasime tempo peale. Vastu tuli palju selgasid. Seal kus vanasti tuli oja läbida, tuli vastu ka Intsu selg. Viimasel 10`el km`il oli paar võimalust Ahtiga vahe sisse lasta aga kuidagi õnnestus tal ikka järgi imeda. Viimasel metsasisesel tõusul suutis ta nii mööduda, et jäin teiste taha kinni. See siis otsustas ka lõpptulemuse.
Lõpptulemuseks 120`nes koht, millega võib üldiselt rahule jääda. Järgmine üritus: Kõrvemaa triatlon.

Guido:
Lühidalt ... Seekord sai siis rattale alla installitud kõvakahvel.Arvasin et sellele rajale peaks sobima ,aga minu kõvakahvli oskuste juures tundsin ma ennast kuidagi kohmetult ei oska nendest aukudest ja jonksudest nii kiiresti üle veereda kui vaja, kruusa sirgetel suutsin muidugi head tempot hoida . Kuna teadsin, et nii head tulemust kui Kalevipojal ei tule siis sõitsin natukene rahulikumalt.

Kalev:
Krt stardis panin minema ja tegin norm rabelevat, possat parandada üritavat sõitu aga sain vist 10 km aru, et see kõik on tühikargamine ja ei jõua kaasa minna. Enda sisene kumm on lihtsalt juba hakanud keset hooaega tühjaks minema. Vaatasin küll kuidas rattamaailma eeskujud õllesummeril taastavale treeningu osale hoolega pihta andsid ja üritasin samaga kaasa minna kahel õlleka päeval , et pühapäevaks vormi timmida aga ütleme nii, et ei ole veel nii kange mees ja tastusjoogid võivad mõjuda ka vastupidiselt kui nendega liialt taastada.
Rajalt mäletan veel niipalju, et ratturite rongid ainult uhasid mööda... rsk. Järgmine üritus: Muhu Väina regatt.

Ints sõitis penitsiliini aurude peal ja hoidis nats tagasi. Ta nii kange mees, et isegi kui tuberkuloited on kallal, ei jäta sõitmist kuidagi niisama sinnapaika. Ikka rajal näeme teda...rsk..
Pablo Escobar viilis täiega ja lebotas rannas hoopis...




Tulemused:
Tom, koht 49, aeg 2.00.07
Jorma, koht 69, aeg 2.01.33
Hannes, koht 120, aeg 2.07.18
Ints, koht 177, aeg 2.11.50
Guidu , koht 202, aeg 2.13.54
Kalev, koht 306, aeg 2. 19.34
Pildid pani Tom vist eliooni saidilt tuuri

Kommentaare ei ole: