neljapäev, 30. september 2010

Kõrvemaa kiiruskatse 40 km 25.09.10.

Laupäeval oli septembri lõpu kohta haruldane ilm. Päike paistis, järjest soojemaks läks ja ratturid olid stardis enamus lühikeses vormis. Finishis näitas termomeeter +21C. Oli igati ilus päev rattasõiduks…

Toomas:
No üks päris hea kiire sutsakas oli. Startida sai kohe ässade tagant, nii et possa oli hea...... Oleks vaid rohkem sooja teinud, oleks saanud stardist veel paremini minema. 5 kiltsa suutsin ässadega koos sõita, aga ei enamat. Roonet ütles et ässad tõmbasid 10 kiltsa täiega, siis tõmmati tempo maha. Rooneti poolt muidugi mega sõit , Jassi ja Kodaraga koos finisheerida. Ise sattusin 5-sse punti , kus tegime kolmekesi tööd koos Küüdi ja Tohvreliga. Kaks venda istusid taga. Sõit ise oli suht ladna, tempo oli mõõdukas, finisis sain pulsi korralikult üles, tegime veel lõpus Küüdiga finisit. Ma siis jällegi 14 –s nagu eelmine aasta. Max. tulemus oleks olnud täna 11 –s, sest eespoo olnud vennad( Pallo , Rebane) on mind reeglina edestanud.
Nüüd siis Haanja100 :).

Roomet:
Kõrvemaa sõit oli nii kiire, et alles finišis tulemusi vaadates panin tähele, et Sood ei olnudki... Vedas tal, seekord oleksin talle täiega ära vajutanud nii hea minek oli sees. Püta jalad olid vist selleks võistluseks minu alla monteeritud :).

Guido:
Kõrvemaa maraton kas ikka on maraton? Küsimus suurele ringile…………
Ok, natuke sõidust ka .Kui aus olla pole veel ühelgi võistlusel II-grupist startinud, see ise juba mõjub kuidagi positiivselt. Enamus konkurente olid aga kõik suutnud ennast I-gruppi paigutada, sealt oli näha Türi Rattatiimi ja Jõelähtme Singli sangareid, kellega on erinevatel võistlustel pikk hooaeg koos läbi ratsutatud .Ja eest ei puudunud ka meie parimad X-Spordi sõdalased kelle pilkudest järeldas nii mõndagi Tom , Roomet ja Kalev
Tänu eelmisel päeval läbi sõidetud rajale valisin stardis kohe sellise positsiooni kus sai kergesti kohta parandada ja suht kiiresti liikuda. Start õnnestus hästi ,liikusin esimesed põksud vasakult poolt kuna teadsin ,et tuleb mitu pööret vasakule ja, et jõuame jälle stardipaika tagasi. Sealt edasi liikusin päris heas pundis ,kuni suutsin suure hammaka pealt keti maha keerata.
Kruttisin mis ma krutisin aga ketti peale ei saanud , samal ajal möödusid mitmed hordid keda polnud lootustki kätte saada. Oli ikka hull kimamine alles 10 km enne lõppu sain mingi pundi kätte, kui tulid esimesed tõusud tegin nendega kohe vahe sisse , sealt pundist tuli kaasa vaid üks vend kellega koos lõpuni loksusime. Tulemuseks 71 koht.
See võistlus jäi ka selle hooaja viimaseks tulemuseks, kuna järgmisel päev suutsin ennast Saku Rattapäeval vigaseks sõita, kõige lühem võistlus 15 meetrit ja rangluu. Ja nüüd siis 3-nädalat pausi igasugusest spordist. Teile aga kiiret jalga ja nael kummi.

Kalev:
Stardis jah, punn põhja kõigil. Guits poogeldas mööda kohe ja osavalt rahva vahelt läbi aga paari km pärast oli teeveeres ja pusis ketti. Suutsin kaasa minna minu ees olevate vendadega, maha ei jäänud, sobival momendil ründasin järjest edasi. Mingi cyklokaga vend kimas ka seal, tegi Kanksi aga jäi vist seljataha. Teepeal sain veel mõnedki väiksed pundid kätte, kuhu liituda. Mudakohtades kordagi ei kukkunud. Sõit läks nii kiiresti. Lõpu 10 kilomeetril mõtlesin sellele, et Tom hakkab juba riideid vahetama vist… Staadioni viimases kurvis kui olin ühele vennale järgi jõudnud, et lõpusirgel ära vajutada, käis mingi laks ja ratas tegi häält nagu traktoriga sõidaks. Mõtlesin, et käikariga midagi. Tegelikult esipiduriga midagi juhtus ja piduriklots lipendas omatahtsi tuulekäes.. Vedas, et nii lõpus..
 

Tulemused:
Koht Nr Nimi Võistkond Aeg Koht v.k. Kaotus võitjale
14 14 Toomas X-SPORT 1:19:35 10 0:06:00
42 91 Roomet X-SPORT 1:24:51 29 0:11:16
59 137 Kalev X-SPORT 1:27:11 41 0:13:37
71 241 Guido X-Sport 1:28:33 50 0:14:59

Ei saa mainimata jätta kuidagi seda, et kui oleks ära registreerinud , oleks 3 koha teamide arvestuses ära napsanud ja seda ilma puudunud rattastaarideta nagu nobejalg Uno (Hannes) ja Ints Terasmees. Aga kui ka staarid oleks olnud kohal…. Oleks olnud maavärinat oodata….

Hannes: Oli valida kas ratast sõita või käed mullaseks teha ja kardulast noppida. Loomulikult valisin viimase..

Indrek: Ah mul pohlad sellest rattasõidust juba, läksin Põtra
Margus oli seekord rajakõrval omasid ergutamas ja järelkasvuga rattasõitu jändamas.

Laupa 2 okt. H 100 , Haanjamail. Näeme siis rsk!
Pildid pätsatud : http://gallery.korvemaa.ee/archives/233

Kommentaare ei ole: