kolmapäev, 6. juuni 2012

Pablo memuaarid rattarallilt

Pablo maantee-rakett sai selles sõidus vigastada. Süsinik-raam võsalõikamiseks ei sobi :)
Stardist oli keskmine hea minek, Riia mäel vedasin possale ja siis läks tõmbamiseks.  300-400 kohtade punti haakisin.
Kuni Elvani suht rahulikult, 40-45ga, Elvas tehti esimesed maokad.
Elva-Otepää vahel tõmbas meie punt korralikult 45-55ga. Saime 100se pundi enne Otepääd kätte, siis läks passimiseks.
Kohati oli päris kõhe 250-mehelise pundiga veereda 60km tunnis.
Ilmjärvelt üles Otepääle tulles hakkas profiil kerkima ja nõrgemad vanad vajusid eest pundist läbi, sellest pidurdused ja ebameeldivad jõnksud.
Tee oli kitsas ja päris ette ei saanud/julgenud ennast sättida.
75ndal kildil toimus grupis väike kukkumine ja pidurdasin ennast tee serva kruusale…tagant tuli keegi hirmsa laksuga selga ja avastasin ennast selili sügavast kraavist.
Kiirelt kargud alla ja teele tagasi…blin punt oli juba kaugel ja asfaldil verised ohvrid oigamas.  See punt lõpetas 3:20.
Saateautode tuules imesin ennast kuni Otepääni, kuni sain ennast 10sesse punti, kellega sõitsin lõpuni. Vahepeal läks raskeks, moosiriiul tagataskus oli abiks.
15km enne Tartut hakkas tagant punt paistma, tõmbasime 5kesi ees nagu loomad aga nagu TdF-il 800m enne finishit saadi meid kätte ja pandi maokas otsa. Äge.
Veeresin üle lõpujoone 3:34 pundis. Nüüd vahetan tagakäikari, lasen karboniremondimeestel raamiaugu ära lappida ja järgmine aasta…damn ei ole 100% TRR-il stardis.
Filtri sõitudel on tiba turvalisem seltskond, jooksu-suusahunte ei lasta trassile vimplema :).
Pablo Escobar

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

vägisi jääb selline mulje, et kõik peale minu said see aasta oma laksu kätte. ju siis oli minu kord eelmine aasta. trr`il sõites oli finišijoont ületades terveksjäämisest parem meel kui heast kohast üldarvestuses. paras hakklihamasin on see võistlus küll.

Hannes