reede, 8. juuni 2012

Ruilas Rallitamas 03.06.12, 42 km

Kalev:
Kuna oli kuulda, et Tallinna lähedal Ruilas korraldatakse Marimetsa kapi rattamadin, siis pidi loomulikult ka kohe asja proovima. Sest üks tõsine MTB hunt tahab seda kõike saada.
Hannesega käisime Ruila rada luuramas juba Neljapäeval kui oli avatud raja sõit. Rada ise kerge, alguses palju kruusakat kuid lõpupoole on ka mullateed, libekohti, karjääri, põldu ja metsa. Meeldejäävamaks osaks kindlasti Laitse rallipargi läbimine.
Pühapäeval, sel ajal kui Tom kõvast võidutähistamisest välja puhkas, vedasin ennast starti, jalad eelmise päeva Paluküla rallist veel natuke väsinud. Hannes ilmus ka välja, kogu perega. Kohal oli ka kange spordimees Tuhhi Toits, uue sirava kollarohelise vormi ja ferraaripunase Meridaga (pildil naistega rajal chillimas).
Alguses anti minna, Hannes sai parema stardi ja oli varsti koos mingi 10se pundiga kaugel. Pressisin järgi, kuigi kaasvõitlejatest moodustunud takistused olid pidevalt ees ja lastigi lõpuks vahe sisse. Paari vihasema ratturiga tõmbasime järgi ja tegime vahet tasa, lõpuks pea 25 meetrile kahekesi aga siis tuli kurv ja vastutuule lõik, ning enam meil jaksu suuremat punti püüda ei olnud, lasime jala sirgu. Punt kaugenes. Sealt peale sai rada läbitud paaari-kolme-nelja ratturiga, lõpuosa kahekesi, eriti aktiivne vedama oli kollase vormi ja Paralepa kirjadega rattur.
Esimeses mudakohas tegin ka küljeka, ei midagi hullu, 29''se kitsad FF-id on ikka väga libedad. Lõpu metsa lõigul tundsin hästi ja andsin valu, lõpp tuli liiga vara, oleks tahtnud veel vajutada...:)


Hea sõidu tegi X-Spordi särgis vanemehann Nemmi parem käsi Aleksei, kes on ulme kõva rattakäpik ja sai 2 koha.


Tulemused:
 Aleksei: koht 2, aeg 01:29:37
 Hannes: koht 26, aeg 01:36:37
 Kalev: koht 28, aeg 01:37:10
 Taivo: koht 140, aeg 2:12:45


Kommentaare ei ole: