reede, 15. august 2008

Rakke maratoni avatu rajal


Sai siis eile Rakke rada läbi proovitud. Põrutasime kolmekesi (Tom, Romps ja Hannes) peale tööpäeva Rakkesse. Ilm oli ka igati tipp-topp. Kohale jõudes nägime et rada on proovimas teisigi peale meie.
Riided selga ja kähku rajale. Rajatähistus oli väga hea – avatud sõidu kohta.

Kuna viimasel ajal on rohkelt vihma kallanud, oli rada suhteliselt märg. Veetakistused olid eelnevate aastatega võrreldes tunduvalt sügavamad ja suuremad. Laupäevaks lubas veel vihma, nii et ootamas on mudaralli.

Sõites hoidsime suht head tempot. Raja läbimiseks kulus meil koos mõne peatusega aega ~ 3.15.

See aasta kujuneb sõit pikemaks ja raskemaks kui eelnevatel aastatel. Rajameister on lisanud mõningaid tehnilisi lõike, mis on igati tervitatav. Nii et ootamas on parim Elioni sarja etapp. (eks näis mida me peale sõitu räägime....)

Toomas


Fotod Toomas ja Roomet

1 kommentaar:

Romps ütles ...

Rakke rada tundus minule päris huvitav. See oli igati hea mõte, et rada ennem võistlust läbi sai sõidetud. Ma pole varem Rakkes võistelnud ja seega olid senini kõik selle raja tõusud, laskumised ja veetakistused ning muud iseärasused mulle teadmata.
Kahju ainult et nii hilja rada läbi sõitmas käisime... Jääb vaid loota, et sellest neljapäevasest 3.15 h. trennist jalg pühapäeval enam pehme pole.
Ah jaa, tänud toredale trenniseltskonnale ka! :)