teisipäev, 12. august 2008

Väike mõttemõlgutus hoojaja lõpetamise teemal.


Tänasel päeval tundub hooaja lõpp veel küllalt kaugel olevat, ent aeg läheb teatavasti väga kiiresti ja kaugel see oktoober enam on :). Kuna treenitud ja võisteldud on see aasta kõvasti siis on nii Hannese, Toomase, Aini kui ka Roometi mõtetes mõlkunud ühe korraliku X-Sport TEAMi hooaja lõpupeo korraldamine, kuhu oleksid kutsutud kõik meie poolehoidjad (naised, pruudid, sõbrannad, poeteam jne). Pidu võiks esialgsete plaanide järgi toimuda 18. oktoobril (laupäeval) kuskil toredas kohas kus saaks sauna teha, pilte vaadata, tantsu lüüa, niisama muljetada ja vajadusel ööbidagi.
Ehk siis head teamikaaslased, broneerige endale juba varakult 18. oktoobri õhtupoolik vabaks ja mõlgutage vaikselt mõtteid kus me selle peo võiksime pidada.

Kõik ettepanekud peo koha ja tegevuste osas igati teretulnud!

Nüüd aga trenni :))).

Foto Hannes

13 kommentaari:

Tambet ütles ...

Mina olen käsi !!!!!

Romps ütles ...

Nii härrased!

Hooaja lõpupeo kohta olen omajagu tagasisidet saanud ja paistab nii, et enamus sooviks pidutseda Tallinnas. Tundub üsna mõistlik idee. Seega mõlgutage oma mõtteid kus ja kuidas seda teha võiks. Minu ettepanek oleks see, et leiaks siis mõne sauna koos eesruumiga kus süüa juua saab. Soovijad saavad siis leili võtta, ning mis peamine, et seal saaks projektoriga pilte vaadata - neid on palju. Ja ärge unustage, autasustamine tuleb ka! :)
Seda sauna võiks siis 4-5 tundi üürida ja peale seda on kõigil võimalus linnapeale laiama minna :)

PS! Hannes, uuri palun seda Tallinki hotelli sauna, palju see maksab jne.

Anonüümne ütles ...

Uurin!

Anonüümne ütles ...

Nii, uurisin nüüd Tallinki sauna hindasid ja sain SPA hotelli privaatsauna tunnihinnaks 540 eek. See hind sisaldab ka Aqua SPA`sse sissepääsu. Teise Tallinki hotelli saunahinda pole veel saanud. See tuleb kindlasti odavam kuna see on vanem ja ei sisalda SPA`d.

Romps ütles ...

Väga hea töö!
Mulle tundub, et vaevalt me sinna SPA-sse tahame minna. Nii ehk naa tõmbame londid kohe umbe ja vaevalt meid siis keegi ühiskondlikus basseinis ulpimas tahab näha :). Seega ole hea ja uuri seda teise sauna asja ka.

piix ütles ...

No, ja mina kujutasin ette, et hooaja lõpetamine kujutab endast hooaja viimast ühistreeningut ning selle järel toimuvat sauna & meeleolukat olengut kesvamärjukese saatel.. Paistab, et panin tiba mööda:))

Toomas ütles ...

Enne "istumist" laupäeva õhtal tuleks päeval teha ikka üks kerge ühistreening ka, kindlasti.

piix ütles ...

no, kui tellite, siis ma võin teile (õllepeatustega jne) raja maha märkida:)

Anonüümne ütles ...

Mina kavatsen igatahes peale 5 oktoobrit ratta talvekorterisse panna ja ennem kevadet seda mitte puudutada! Jooksu ja suusahooaeg vajavad ettevalmistamist. Nii, et ma võin teile joogitopsiulatajaks raja äärde tulla :)))

PS! Täna sai paika ka see, et 18.10 on meil hooaja lõpupeoks kinni pandud Tallink SPA tunnisaun kella 19-23. See maksab kokku 1000 eeku ja makstes 100 eeku per kärss lisaks saab lunastada ka sissepääsu kohalikku SPA-keskusesse. Söögid ja joogid saab ka kohapealt orgunnida aga tõenäoliselt on kõvasti soodsam need ise kaasa võtta. Igatahes tänud Hannesele ja Tommile kes koha välja sebisid.

Romps

Anonüümne ütles ...

Enne hooaja lõpuõhtut teeme siis hooaja lõpusõidu ka. Rajameister ja juhendaja Tambet ütles kunagi, et rada viib kuhugi ilusatele rannikualadele ja läbimine võtab aega u. 2.5-3 h. Tamps, kuna sina oled hooaja lõpusõidu projektijuht, siis viska ka kogunemiskoht (x-spordi ees?)ja kellaaeg üles, et teaks rahvas tegutseda.

Tambet ütles ...

Tere.

Ühistrenn toimub laupäeval 17.10.08, koguneme Nõmme Rattapoe (x-sport) ees kell 11.00. Juhul kui sajab, siis helistame.( Mul on Tommi, Aini ja Intsu numbrid. Marsuut on X-sport - põhjarannik - X-sport pikkus umbes 2,5 kuni 3 tundi. Olge head ja võtke väike söök ka kaasa (batoon või banaaan ntx). Ilmad on jahedaks muutunud ja 3 tunni peale võib äkki kõht tüjaks minna.

Homme siis joonel näeme :).

Tambet ütles ...

Sorry :) ikka 18.10.08 mitte 17.10.

Anonüümne ütles ...

Ma võtan seljakotitäie nosimist ja magneslaifid-kaifid ja turbosnäkid kaasa kõik x-spordist hommikul. Laheb räigeks söömaks.