pühapäev, 28. september 2008

Tugevad võistlevad edasi




Laupäeval toimus Sportland Kõrvemaa rattamaraton kus oli esindatud ka X-Sport team, sedakorda küll vaid Toomase ja Indreku näol. Ülejäänud viilisid :).

Tulemusi vaadates tundub, et vorm on Toomasel ja Indrekul vägagi hea. Kohad siis vastavalt 39 ja 63. Kaotus võitjale 11 ja 14 minutit. Pole paha!

Tublid olete!



fotode autor: MTÜ Spordiürituste Korraldamise Klubi.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Proto Kolla näitas küll meie meeste kohtadeks kohtadeks 52 ja 83

Toomas ütles ...

Sai üks sutsaks tehtud jah. Ei saand ennast käimagi kui juba sõit läbi oli....
Kuna starditud sai viimasest grupist siis ka aeg ja koht olid suht kehvakesed. Kuidagi olid Tiit ja Ints endale head stardinumbrid välja sebinud. Küll on ikka karm sealt tagant startida(võistlejaid oli üle 500). Ei oska nende sõitjate trajektoore ette näha, nii et seetõttu tuli väga ettevaatlikult neid möödumisi teha.
Mõne oleks ikka pikali ka tõmmanud.
Kuna rada oli kiire, olid paremad vennad juba kaugel ees. Eks ma siis grupist gruppi liikusin. Kaasatulijaid gruppidest ei olnud, seetõttu oli kruusakatel päris raske suruda. Sõit oli hea trenni eest - Haanja 100 silmas pidades.
Järgmine aasta saab siis Sportlandi sõidul esimesest grupist startida, seegi hea.

Anonüümne ütles ...

Tugevad ajavad juba homse H100 tarbeks makakaid näost sisse, et oleks jõudu lühikesel rajal 8-9 tundi kimada. Romps - ei näe sind stardiprotokollist?

Anonüümne ütles ...

Rompsi selleaastane rattahooaeg hooaeg lõppes täpselt 21. September 2008 kell 13.20 kui ta Tartu Rattamaratoni finišijoone ületas. Nüüd treenib ta hoolega hooaja lõpupeoks, et seal parimas vormis olla!

Teile hääd uhamist H100-l!

R